travel
Member news
Tornacipőt is hordhat májustól a KLM személyzete
 

A holland királyi légitársaság új öltözködési szabályt vezet be, amelynek értelmében május 6-tól a hajózó személyzet az egyenruhához tornacipőt is hordhat, sőt, készített is egy saját verziót.

A KLM a munkavállalók jólétének magasabb szintre emelésével, a kényelmesebb munkavégzéssel indokolta a döntést. A kollégák választhatnak, hogy saját tornacipőjüket hordják – ezeknek meg kell felelnie bizonyos elvárásoknak - , vagy megvásárolhatják a Filling Pieces által, a KLM igényei szerint kifejlesztett cipőt.

Az egyenruha alatti tornacipő viselése egyre elterjedtebb a légitársaságok körében, a KLM egy tavalyi, saját kutatása is kimutatta, hogy ezek viselése hozzájárul a dolgozók jóllétéhez és kényelméhez.

Willeke van den Boomgaard vezető légiutaskísérő a kezdeményezéssel kapcsolatban azt mondta: „Az elmúlt évben kipróbálhattam a tornacipőt, mint az egyenruhám részét. Eddig kizárólag magassarkút hordtam, de most örömmel viselek kényelmesebb darabot is. Mindez egy jó kezdet egy kiváló repülés előtt!”

Galéria

More News.
Don't miss them
Shell LNG Outlook presented at the Budapest LNG Summit
 
economy
read more
TriGranit have officially secured the occupancy permit for the second phase of Millennium Gardens
 
business
read more
A future-proof aviation industry requires collaboration and coherent policy
 
business
read more
The Hungarian Legislation on foreigner's VAT refund violates EU rules
 
business
Member News
read more
H-1117 Budapest, Alíz utca 3. IV. Office Garden 4. floor
Phone: +36-1 886 9252 Email: info(@)dutcham.hu